Uitleg over je dashboard

Stap 1

 

Als je inlogt krijg je jouw dashboard te zien zoals hiernaast, het overzicht. Hier vind je een dus een samenvatting van wat er allemaal in jouw account is gebeurt. Als je voor het eerst inlogt staan er nog geen bankgegeven in je account die wij kunnen gebruiken om de uitbetaling in orde te maken. Door op de link te klikken in de rode balk kun je dit in orde maken. Er is te kiezen voor PayPal en directe bankoverschrijving.

Stap 2

 

Hier vind je de link naar jouw persoonlijke pagina. Deze link kun je eenvoudig kopieren en delen waar je maar wilt. Je kun ook via de pagina zelf de sociale deelknoppen gebruiken die onderaan de pagina staan.

Stap 3 

 

Hier kun je precies zien wie wat gekocht heeft via jouw pagina en hoeveel je op die aankoop hebt verdient. 

Stap 4

 

Op deze pagina in jouw account kun je zien hoeveel bezoekers je link heeft gehad. Ook kun je aan de ” not converted” in dit voorbeeld zien dat er niet overgegaan is tot een aankoop. Bij wel een aankoop wordt dit groen en dat willen wij heel erg veel zien natuurlijk.

Stap 5

 

Bij Payments kun je altijd terug vinden wanneer welke uitbetaling is gedaan. Mocht er iets uit te betalen zijn dan kun je hier een uitbetaling aanvragen. 

Stap 6

 

Op deze pagina kom je uit als je op de link klikt in de rode balk. Deze gegevens hoef je eenmalig in te vullen. 

Mocht je aan de hand van bovenstaande uitleg toch nog een vraag hebben dan kun je ons altijd een mailtje of een chatbericht via Facebook sturen.

Wil je meer informatie over ons partner programma en/of wil jij je aanmelden? Klik dan hier. 

12 + 4 =

Pin It on Pinterest