// Geld verdienen zonder shoots te doen \\

Wat leuk dat velen van jullie zo enthousiast hebben gereageerd op ons initiatief om jullie te helpen een extra inkomen te verdienen tijdens deze coronacrisis en daarna. Er zijn heel erg veel vragen binnen gekomen omdat nog niet helemaal duidelijk was wat er nou precies gedaan moet worden en hoe het precies werkt.

Vandaar hieronder even wat meer stap voor stap uitleg van het hele proces. Het werkt namelijk heel erg simpel en je kan er als je het goed aanpakt leuk aan verdienen zonder veel inspanning en zonder geld uit te geven (dat doen wij voor jou).

Stap 1. Aanmelden voor een account. Aanmelden tot de Facebookgroep is aanbevolen.
Stap 2. Het account wordt voor je aangemaakt door ons en als je hier inlogt zie je daarin meer informatie en jouw persoonlijke link staan.
Stap 3. Deze link kun jij waar je maar wilt delen van social media tot aan je nieuwsbrief. Hoe vaker je de link deelt hoe meer leads vanaf jouw kanalen naar de Woodland Magic website komen, des te groter de kans dat een lead tot een aankoop over gaat. Meer leads = meer sales = meer verdienen.
Stap 4. In jouw account kun je precies zien wie een aankoop gedaan heeft en welk bedrag dit jou heeft opgeleverd.

Je dacht vast dat dit het was. En van meerdere kanten kwam dan ook de vraag/opmerking van waarom zou ik dan niet zelf jullie blokken verkopen en hiermee een eenmalige actie doen? Dan verdien ik eenmalig waarschijnlijk meer want alles is voor mij wat ik dan verdien, toch? Dit kan je zeker doen, iedereen staat vrij zijn of haar eigen keuzes te maken uiteraard. Maar wist jij dat…

Stap 5. Wij gaan vanaf hier echt actief voor je aan de gang met marketing zonder dat dit jou wat kost. Want: Klanten die via jouw link op de site komen worden een jaar lang door ons systeem herkent. Dus ook als ze nu gaan kijken en pas voor kerst iets kopen dan krijg jij hier een deel van zonder dat je daar nog iets voor hoeft te doen. Er zijn het hele jaar door speciale (feest) dagen en met een retargetting gaan wij actief met de bezoekers van onze site (potentiële klanten die via jou binnen zijn gekomen dus) aan de gang. Hierbij houden wij rekening met het klikgedrag binnen de website om zo voor jou de kans maximaal te vergroten dat een kant overgaat tot een aankoop.
Stap 6. Wij handelen de hele order van begin tot einde af voor de klant. Onze klantenservice staat voor ze klaar en ook hoef je niet achter betalingen aan te gaan want ook dat deel doen wij. Wanneer wij overgaan tot uitbetaling is een vraag die wij binnenkort gaan stellen in onze besloten groep (hint hint hint, ook over de definitieve prijzen kun jij binnenkort je stem laten horen)
Stap 7. Aanbod uitbreiden. Wij blijven bezig met kijken en onderzoeken welke producten de klanten leuk en mooi vinden. Hiervoor gaan wij het aanbod uitbreiden om bijvoorbeeld maximaal in te kunnen spelen op moederdag. Ook hiermee gaan we dan actief aan de gang met de leads op onze website die via jou zijn binnen gekomen. Wij kijken ook verder dan alleen de fotoproducten. Want leuke letterblokken bijvoorbeeld zou ook leuk staan, mooie linnen tassen met leuke teksten voor moeders etc. De website richt zich op koppels (die bijvoorbeeld gaan trouwen voor de trouwfotografen) maar ook families met (jonge) kinderen en zwangeren. Welke producten toegevoegd gaan worden heeft iedereen die lid van de groep is en een account heeft, een stem in.
Stap 8. Hoe vaker je de link deelt, hoe groter “de vijver” wordt waaruit wij kunnen gaan vissen voor jou en hoe meer wij kunnen doen.

Link naar de website: https://www.woodlandmagic.eu/ (hier kun je een account aanvragen)

Link naar onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Woodland-Magic

De besloten Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/547460856161948

Mochten er nog meer vragen of opmerkingen zijn dan horen wij het graag

Pin It on Pinterest