Ons partner programma 

Een leuk extraatje verdienen met je huidige netwerk zonder veel inspanning? 

De huidige Coronacrisis hakt er hard in. Vooral bij de ondernemers die contact hebben met mensen zoals de fotografen en op hun beurt weer de leveranciers van fotografen. Aan de andere kant zien we juist weer dat sommige webwinkels die zich richten op particulieren momenteel juist goed draaien. Omdat veel mensen verplicht thuis zitten is er ineens veel meer tijd om online te winkelen en willen we ons huis extra gezellig maken. Door deze gegevens te combineren zijn wij samen met een aantal leveranciers tot dit prachtige partnerprogramma gekomen. Aan de hand van de meest gestelde vragen leggen wij op deze pagina uit wat ons partner programme inhoudt.

Wat is het idee? 

Op deze website staan mooie producten die passen bij de fotograaf geleverd door leveranciers die normaal exclusief leveren aan fotografen. De producten die echt exclusief zijn voor fotografen komen er niet op te staan maar bijvoorbeeld ” eenvoudige” fotoblokken die ergens anders ook te bestellen zijn komen hier wel op te staan. Fotografen krijgen,  als ze hier een partner account op de website aanvragen een deel van de opbrengst als klanten hier bestellen.

Wat moet ik precies doen?

Het begint met eenvoudig een account aanvragen onderaan deze pagina. In je account vind je een persoonlijke link. Als klanten op deze link klikken dan krijgt je van elke aankoop van deze klant een deel van de omzet. En niet zomaar een maand ofzo. Ons systeem onthoud voor altijd dat die klanten bij jou vandaan komen. Dus ook als ze straks met pas de kerst terug komen of over 5 jaar, een vooraf bekend deel van de opbrengst is voor jou.

Wie krijgt nog meer een deel?

De leveranciers krijgen het normale bedrag de je anders als fotograaf ook kwijt was geweest om die producten in te kopen. Een deel van het overige bedrag is dus voor jou en wij krijgen ook een deel.

Waarom krijg ik niet alles van het overige deel? Het is toch mijn klant die naar jullie site gaat?

Het is zeker jouw klant en voor zolang deze website bestaat worden deze klanten aan jou gekoppeld. Wij leunen echter niet compleet op jou als fotograaf. Want nadat jij je klanten naar onze site hebt verwezen begint het voor ons. Wij gaan namelijk flink reclame maken door middel van een retargetting campagne. Ook draaien wij advertenties aan de hand van het kijk en klik gedrag van jouw (potentiele) klanten. De site en onderhoud heeft ook de nodige kosten en social media bijhouden om jouw (potentiele) klanten over te halen tot (nog) een aankoop kost de nodige tijd. Je begrijpt vast wel dat degene die aan deze website werken ook een gezin hebben die boodschappen moeten doen. Het is een samenwerking tussen meerdere partijen. Dan is het geven en nemen.

Wat is het addertje? Waarom zouden jullie ons betalen voor het doorsturen van klanten?

Voor ons is het hoofddoel van dit project om fotografen en hun leveranciers te helpen. Wij kunnen helaas niet zomaar gratis geld uit gaan delen dat moet toch eerst verdient worden. Veel fotografen hebben een grote groep met volgers die al dan niet ooit een shoot hebben geboekt. Dit project maakt ook van klanten die nog nooit een shoot hebben geboekt een potentiele inkomstenbron voor jou als fotograaf. Dus wat doet een fotograaf die mee doet hieraan? Als het goed is laten ze regelmatig de producten gevolgd door hun persoonlijke link aan hun volgers zien. Iets wat Facebook tegen betaling ook doet met advertenties. Door dit bedrag te besparen en deze eerste stap over te slaan betalen wij als het ware de fotograaf. Wij betalen liever de fotograaf hiervoor dan Facebook die toch al genoeg verdient crisis of geen crisis.

Maar ik verkoop nu fotoproducten aan klanten die een shoot bij mij gehad hebben…. 

Dit project hoeft hier helemaal geen invloed op te hebben en kan er prima naast bestaan. Je hoeft namelijk echt je foto’s niet af te geven aan je klanten en te zeggen ga hier maar bestellen. Deze site is er vooral voor om de eigen gemaakte foto’s van de klanten om te zetten in mooie producten en extra omzet. Of ze dit fotoblok nou bij een andere site bestellen en jij krijgt daar niets van of ze bestellen hem hier en jij krijgt wel een deel. 

Word als fotograaf lid van onze groep

Dit initiatief hebben wij speciaal opgezet voor jou als fotograaf. Daarom betrekken wij jou graag bij dit project om er samen met jou het beste van naar boven te halen.

Wat voor aanbod komt er allemaal op de site te staan?

Dit zijn in eerste instantie eenvoudige vierkante en rechthoekige fotoblokken, houten luikjes en rondjes. Hierbij wordt er ingespeeld op speciale dagen zoals moederdag. Daarnaast wordt het aanbod uitgebreid aan de hand van de doelgroepen van de fotografen. Zo zijn er huwelijksfotografen die koppels als doelgroep hebben en andere fotografen hebben zwangeren, newborns en familie als doelgroep. Voor al die doelgroepen willen wij extra producten toevoegen om het voor alle fotografen makkelijker te maken aan dit project te verdienen. Want dat is en blijft het hoofddoel.

Meld je aan als fotograaf

Hoe heb je ons leren kennen?

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste updates?

2 + 4 =

Pin It on Pinterest