Fotograaf Martine de Kluiver

Leuk dat je interesse hebt in een van de mooie producten van Woodland Magic! Woodland Magic is ontstaan tijdens de coronacrisis om fotografen en producenten van exclusieve houten fotoproducten te ondersteunen. Door het coronavirus missen beide partijen namelijk veel inkomsten.

Waarom kiezen voor Woodland Magic?

Bij Woodland Magic koop je prachtige handgemaakte houten fotoproducten die normaal gesproken alleen via fotografen te koop zijn. Het maakt niet uit of je een fotoshoot bij FOTOlief hebt gedaan of dat je eigengemaakte foto’s gebruikt. Van elk product dat je via deze pagina koopt gaat een deel van de opbrengst naar mij als fotograaf.

Wie ben ik?

Misschien ken je me al omdat je een fotoshoot bij FOTOlief hebt gedaan, misschien ken je me nog niet… Even voorstellen dus. Ik ben Martine de Kluiver, 37 jaar oud, getrouwd en moeder van twee kinderen. In 2015 ben ik begonnen met het fotograferen van bijzondere momenten. Als je gaat trouwen, zwanger bent of foto’s van je pasgeboren baby wilt, dan laat je dat bij FOTOlief mooi vastleggen voor later. Daarnaast doe ik ook cakesmash fotoshoots, lifestyleshoots en fotoshoots van baby, kind en gezin. Mijn werkgebied is Barendrecht en omgeving. Wil je meer weten? Kijk op www.foto-lief.nl.

Help fotograaf Martine tijdens en na deze crisis.

 

Hoe kun je helpen? Jouw aankoop op deze website helpt fotograaf Martine. Maar je kan ook op een andere manier helpen. Bijvoorbeeld door via onderstaande social media knoppen deze pagina te delen op bijvoorbeeld Facebook. Op deze manier help jij om Martine onder de aandacht te brengen en dat helpt al heel erg veel.

Persoonlijk bedankt berichtje van Martine:

Verwen jezelf of iemand die je dierbaar is met een bijzondere foto op hout. Kijk rustig rond op deze pagina met exclusieve producten en plaats je bestelling. Enthousiast geworden? Deel deze pagina dan ook met je vrienden via de knoppen hieronder. Alvast bedankt voor je steun! 

Liefs, Martine” 

Pin It on Pinterest