Fotograaf voorbeeldprofiel

 

Dit is een mooie plek om meer over jezelf te vertellen en bijvoorbeeld in je eigen woorden meer over dit project.

 Het is goed mogelijk dat mensen op deze pagina komen die nog nooit een shoot bij je hebben geboekt maar je wel volgen op social media.

 Vertel daarom ook vooral over wat voor fotoshoots bij jou te boeken zijn.

Je mag het zo lang maken als je wilt.

Maar een leuk stukje is natuurlijk wel een aanrader. De tekst kunnen wij altijd weer aanpassen als je dat wilt.  

Als je de link van jouw pagina deelt met jouw volgers dan worden deze lead automatisch voor een lifetime aan jouw account gekoppeld. Dus plaatsen ze straks met kerst of over 5 jaar voor moederdag een bestelling dan krijg jij jouw deel. Ook als ze rechtstreeks naar de site gaan zonder jouw link nogmaals te gebruiken, dit hoeven ze maar 1 keer te doen.

Voor de mensen die via via op deze pagina gekomen zijn kun je een link naar je website en social media kanalen laten plaatsen.  

Help deze fotograaf tijdens en na deze crisis.

 

Hoe kun je helpen? Jouw aankoop op deze website helpt fotograaf X. Maar je kan ook op een andere manier helpen. Bijvoorbeeld door via onderstaande social media knoppen deze pagina te delen op bijvoorbeeld Facebook. Op deze manier help jij om fotograaf X onder de aandacht te brengen en dat helpt al heel erg veel.

Persoonlijk bedankt berichtje van Fotograaf X: 

” Hier kun je een stukje kwijt om de mensen die deze foto delen te bedanken. Dat maakt het allemaal weer net wat persoonlijker.” 

Pin It on Pinterest