Fotograaf Elly Damen

Het gezicht achter EeDee fotografie ben ik, Elly Damen, fotograaf sinds 2008. Fotograferen van gezinnen, kinderen, families doe ik in mijn studio of op een mooie locatie buiten.
Omdat het op dit moment lastig is om families e.d. te fotograferen én om zo ook een andere ondernemer te helpen, doe ik mee met dit project. Zo kun je toch een mooi product bestellen met de foto’s die ik al voor je heb gemaakt.

De prachtige producten kun je cadeau geven aan je familie of voor jezelf bestellen.
Naast familiefotografie richt ik me ook op bedrijfsfotografie. Je kunt hier meer over lezen op website https://www.eedee-fotografie.nl

Help fotograaf Elly tijdens en na deze crisis.

 

Hoe kun je helpen? Jouw aankoop op deze website helpt fotograaf Elly. Maar je kan ook op een andere manier helpen. Bijvoorbeeld door via onderstaande social media knoppen deze pagina te delen op bijvoorbeeld Facebook. Op deze manier help jij om Elly onder de aandacht te brengen en dat helpt al heel erg veel.

Persoonlijk bedankt berichtje van Elly:

” Ik wil je alvast bedanken voor het bestellen van deze mooie producten. Wanneer je de link onderaan de pagina voor me wil delen ben ik je helemaal dankbaar. Kleine moeite, groot plezier!

Liefs, Elly” 

Pin It on Pinterest